O vizită delicioasă la Heidi ChocoWorld -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

O vizită delicioasă la Heidi ChocoWorld

Cum se refuză o ciocolată? Ochii se măresc, papilele se pun pe treabă…De fapt, despre ce vorbim? O invitație la ciocolată nu se refuză! Iar atunci când invitația este pentru un seminar în care ai ocazia să îți faci propria ciocolată… Ei bine, nu-ți rămâne decât să ajungi în locul cu pricina în cel mai scurt timp!
Așadar, sâmbătă, 20 iulie 2012, am ajuns la Heidi ChocoWorld pentru un seminar despre și cu multă ciocolată. De data aceasta nu am fost singuri, ci însoțiți de 6 cititori zazou.ro, câștigătorii concursului nostru. De cum am intrat, mirosul de ciocolată ne-a adus zâmbete mari pe fețe, zâmbete care nu s-au mai șters cât a ținut week-end-ul.

Seminarul a început cu o scurtă teorie a ciocolatei, ca să înțelegem că nu crește direct în copaci (deși tare bine ar fi!), ci presupune un proces complex din care rezultă cele 3 tipuri de ciocolată: albă, cu lapte și amăruie.

Am trecut apoi la treabă, o treabă pe care, pe cuvânt, am vrea să o transformăm într-un job full-time! Fiecare și-a ales tipul de ciocolată preferat (nehotărâții chiar 2 tipuri) și a început procesul “dificil” de decorare. Fistic, alune caramelizate, sare de Himalaya, piper roșu, portocale, cireșe… Atât de multe opțiuni pentru o singură tabletă! Le-am combinat după poftă și le-am aranjat cum am știut mai bine. Este posibil ca printre noi să fi fost unii care și-au ratat cariera, dar nu e niciodată prea târziu să devină designeri de ciocolată 
Ultima parte a seminarului ne-a solicitat din nou talentul. După umplerea unor praline cu ganache, le-am decorat în fel și chip, cu gândul la momentul în care le vom savura.

La plecare am primit fiecare “cioco-capodoperele”, însoțite de 3 “bilete” speciale către Mexic, Sicilia și Himalaya: noua colecție Heidi SummerVenture. Așadar, se anunță o vară dulce!

Galerie Foto:

Facebook   Twitter         RSS
Ionela Aman
Ionela Aman
22 July 2013
SHARE:Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115