Nu ne speriem de ciocolată! Urmează Sweet Fest, special de Halloween -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Nu ne speriem de ciocolată! Urmează Sweet Fest, special de Halloween

Unde: Promenada Mall
Calea Floreasca 246B, București
Când: 31 octombrie 2014 – 2 noiembrie 2014, 10:00 – 22:00
Intrarea: liberă

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, își deschide porțile între 31 octombrie și 2 noiembrie la Promenada Mall, pregătit cu dulciuri alese pentru o ediție specială de Halloween. Timp de trei zile, la târg veți putea găsi dulciuri cu care să îi întâmpinați pe cei care vă vizitează costumați.

Noaptea de 31 octombrie este specială, de aceea Sweet Fest are ceva deosebit de fiecare dată, iar noi avem grija sa ne pregatim cu noutăți la fiecare ediție. Halloween-ul este ocazia perfectă să încercăm bunătățuri altfel și să le degustam sau sa le oferim cadou intr-un mod original. Avem libertatea de a alege între dulciuri de casă, tradiționale, sau diverse specialități internaționale. Mai mult, anul acesta ne vom bucura de minunatele preparate raw vegan, in cel mai avangardist mall din Bucuresti, Promenada”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.

Sweet Fest își va întâmpina vizitatorii cu figurine și sculpturi din martipan, cupcakes, cozonac tradițional, prăjituri românești sau specialități turcești și arăbești, specialități din miere de albine, precum și zeci de sortimente de cafea și ceaiuri.

Ca la fiecare ediție, ciocolata rămâne produsul vedetă. Anul acesta o putem găsi sub formă de praline grecești, belgiene și autohtone, figurine, sau în diverse combinații: cu fructe, condimente sau foiță de aur. Dulciurile raw vegan au un loc aparte la această ediție, iar pasionații de dulciuri vor putea pe deplin să se bucure de ele.

Detalii complete despre Sweet Fest puteți găsi pe Facebook.com/SweetFest.

Facebook   Twitter         RSS
Zazou.ro
Zazou.ro
30 October 2014


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115