Milka Raspberry Cream -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Milka Raspberry Cream

Despre ciocolată:
Cu puţină vreme în urmă, Milka lansa în ediţie limitată tabletele Sweet, Good şi Happy. Însă prima tabletă Milka cu jeleu fructat cu care m-am întâlnit a fost Milka Raspberry Cream, în martie 2011.

Este puţin diferită de tabletele în ediţie limitată prin faptul că are mai mult jeleu, iar crema de lapte de sub acesta nu este simplă, ci are şi ea aromă de zmeură. Jeleul este de asemenea şi mult mai puţin vâscos decât în cazul tabletelor în ediţie limitată.

Mirosul ciocolatei Alpine Milk combinat cu cel al jeleului de zmeură este plăcut. Ciocolata nu oferă nici un fel de surprize, este cremoasă şi cu un gust pronunţat de alune. Pot detecta arome de zmeură în crema de lapte, însă, per total, aceasta mi se pare prea dulce. Jeleul aproape lichid se dovedeşte a fi însă izbucnirea fructată după care tânjeam.

Per total însă, chiar şi în cazul tabletei acesteia mi-as dori mai mult jeleu fructat, un înveliş cu un gust mai intens de cacao (aşa cum este cel de care beneficiază tableta cu marţipan) şi mai puţin zahăr.

Milka Raspberry Cream Caracteristici Nutriţie – 100g

Producător: Kraft Foods

Tip: ciocolată cu lapte umplută cu cremă de lapte cu aromă de zmeură şi jeleu de zmeură

Formă: tabletă

Site web:
Milka Raspberry Cream

Cremă: 30%

Jeleu: 20%

Piure de zmeură: 14%

kcal: 515 kcal

Energie: 2155 kj

Proteine: 4,4 g

Lipide: 29,5 g

Saturate: 16,5 g

Glucide: 58,0 g

Zaharuri: 55,0 g

Fibre: 0,9 g

Sodiu: 0,67 g

Unde: Real
Cât: ~4,49 lei

Facebook   Twitter         RSS
Ana
Ana
3 October 2012


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115