Favorina Chocolats de Fête Truffes Fantaisie aux Écorces d’Orange Confites -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Favorina Chocolats de Fête Truffes Fantaisie aux Écorces d’Orange Confites

Despre ciocolată:
Un produs ce vine într-o cutie extrem de atractivă, iar conceptul îmi pare şi el a fi unul tentant, aşa că degetele mele nu au ezitat să o culeagă de pe raft pentru a o supune mai târziu unui ciocotest.

Trufele se găsesc într-o pungă aurie sigilată şi sunt în număr de 18. Baza lor are un diametru de aproximativ trei centimetri, iar înălţimea lor este, în medie, undeva între doi centimetri- doi centimetri şi jumătate. Sunt acoperite de un strat de pudră de cacao, strat ce pe de o parte le face mai atractive, iar pe de altă parte este destul de enervant atunci când rămâne pe degete.

Mirosul este fix aşa cum m-aş fi aşteptat să fie, împletind arome de cacao şi arome de portocală. Exact ce promite şi descrierea, aşa că de-abia aştept să trec la proba următoare.

Papilele mele gustative intră prima dată în contact cu pudra de cacao, iar aceasta reuşeşte să îmi lase o primă impresie plăcută. Trufa în sine este dulce şi se topeşte în mod plăcut în gură. La sfarşit, rămân cu bucăţelele de coajă de portocală, dulci şi aromate.

Per total, o experienţă drăguţă, chiar dacă deloc ieşită din comun.

Galerie foto:


Favorina Truffes Fantaisie Caracteristici Nutriţie – 100g

Producător: Lidl

Tip: ciocolată amăruie cu portocală confiată

Formă: trufe

Site web: Lidl

Cacao: 13%

Coji de portocale confiate: 13%

kcal: 583 kcal

Energie: 2422 kj

Proteine: 3,7 g

Lipide: 43 g

Saturate: 34 g

Glucide: 43 g

Zaharuri: 42 g

Fibre: 4,6 g

Sodiu: 0,11 g

Unde: Lidl
Cât: 5,99 lei

Facebook   Twitter         RSS
Ana
Ana
4 December 2013


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115