Exquisit Duet Chocolate Milk & Dark with Rum & Orange Zest -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Exquisit Duet Chocolate Milk & Dark with Rum & Orange Zest

Despre ciocolată:
Incepem ziua cu o noua tableta ce isi propune sa ne pregateasca pentru sarbatorile de iarna. Este vorba despre ultima tableta din gama Exquisit Duet, cea din ciocolată cu lapte şi ciocolată amăruie cu rom şi portocală. Am lasat-o la urma pentru ca romul si portocala sunt unele dintre cele mai vechi slabiciuni ale mele atunci cand vine vorba de produse dulci.

Formatul ambalajului si al tabletei nu vin cu nici un fel de surprize, insa simt nevoia sa subliniez din nou cat de reusite sunt aceste tablete din punct de vedere estetic – cu siguranta vor impresiona daca le oferiti cuiva in dar!

Nici mirosul nu este deloc surprinzator, dar asta nu inseamna ca nasul meu nu este incantat de aromele citrice si de cacao cu care il intampina aceasta tableta.

Trecand la proba urmatoare, primul lucru pe care il remarc este ca aceasta tableta are probabil cea mai reusita textura din toata gama, in special in partile din ciocolata amaruie. Componentele merg foarte bine impreuna, asa ca gustul rezultant este mai mult decat satisfacator pentru papilele mele gustative.

In concluzie, am facut bine ca am lasat aceasta tableta la urma – s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si chiar mai sus, asa ca pentru mine este, fara nici un dubiu, vedeta acestei game!

Galerie Foto:


Exquisit Duet Chocolate Milk & Dark with Rum & Orange Zest Caracteristici Nutriţie – 100g

Producător: Kaufland

Tip: ciocolată cu lapte şi ciocolată amăruie cu rom şi portocală

Formă: tabletă

Site web: Kaufland

Ciocolată amăruie: 40%

Cacao:
56% (amăruie)/
32% (cu lapte)

Rom: 0,9%

Ulei portocale: 0,2%

Coajă portocală confiată: 5,6%

kcal: 548 kcal

Energie: 2284 kj

Proteine: 5,4 g

Lipide: 33 g

Saturate: 20 g

Glucide: 54 g

Zaharuri: 51 g

Fibre: 4,4 g

Sodiu: 0,14 g

Unde: Kaufland
Cât: 8,99 lei

Facebook   Twitter         RSS
Ana
Ana
1 November 2016


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115