Concurs: Cum arată lumea ta pe ciocolată? -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Concurs: Cum arată lumea ta pe ciocolată?

Ne e dor de călătorit. Fie că facem doar un drum până la cel mai apropiat munte, sau către mare. Dar ne simțim bine și în parc. Sau, de ce nu, în casă, cu un ceai, o ciocolată și o carte în mână. Important e să ne izolăm în lumea noastră și să nu ne mai deranjeze nimeni.

Ne-a lovit o curiozitate și vrem să vă provocăm să ne spuneți cum arată lumea voastră. E colorată, sărată (îndulciți-o cât mai repede), ordonată sau alandala? Cum e?

Până joi seara vă puteți gândi și scrie mai jos ce lume ați crea pe o tabletă de ciocolată. Vineri aflăm dacă mergem împreună și o desenăm. La Heidi ChocoWorld. Sâmbătă, 19 octombrie 2013, de la ora 11:00 mergem cu 3 chocoholici aleși prin random.org și cu partenerii lor la Fabrica de Ciocolată Heidi.

Puteți vedea aici cum a fost la ultimul seminar zazou.ro – Heidi.

Așadar, să ne colorăm lumea pe ciocolată. Să o facem delicioasă și să ne bucurăm de ea în fiecare zi.

Update (18 octombrie 2013 | 12:00): Concursul s-a încheiat!

Cei 3 câștigători sunt:
1. Andreea
2. Teo
3. Ioana

Felicitări! Mergem împreună să facem ciocolată la Heidi Chocoworld! :D

null

Facebook   Twitter         RSS
Zazou.ro
Zazou.ro
15 October 2013
SHARE:Comentarii

1. Andreea | 15 Oct 2013 | 19:05:52

Foarte interesant concursul. Chiar ma delectam cu o ciocolata atunci cand am citit despre el :), care erau sansele?
Revenind, pe o tableta delicoasa de ciocolata cu lapte as aseza un peisaj de munte: munti din ciocolata alba, dealuri din ciocolata amaruie presarati cu fulgi de ciocolata, brazi din alune de padure caramelizate si migdale, toate “supraveheate” de un soare vesel realizat din portocala confiata. O “ninsoare” de fulgi de cocos cred ca ar intregi tabloul cioco-delicios :).

2. Teo | 16 Oct 2013 | 23:02:12

Eu as pune multe fructe si m-as retrage intr-o livada unde as sta ascunsa in spatele unui par. lumea mea e colorata in verde si albastru. Si galben. Si cu lapte, neaparat :)

3. Ioana | 17 Oct 2013 | 12:43:27

Lumea mea e plina de alune mari, de munti si de inaltimi colorate in rosu, ca la apus. si nu e foarte dulce, ci atat cat trebuie.


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115