Bioportal.ro -- Zazou.ro | Topiţi după ciocolată

Bioportal.ro

Ce gust are copilăria? A mea are gust de mere verzi, pâine cu unt și miere, biscuiți “îndopați” cu lapte fierbinte și, bineînțeles, ciocolată de casă și toate “rudele” ei dulci, prăjituri care mai de care mai alese, făcute de mama sau bunica.

Trebuie să recunosc că am avut și eu o perioadă în care mă molipsisem de patima prăjiturilor de casă și le făceam cu mare drag mai ales pentru că îmi plăcea reacția celor care le savurau. Mi-a trecut, iar vina, zic eu, o poartă timpul, care trece mult prea repede.

Săptămâna aceasta am avut ocazia de a-mi aminti gustul copilăriei cu ajutorul delicios al prăjiturilor de casă. Iar după o perioadă atât de lungă de “abstinență”, este posibil să fi exagerat cu degustatul. Doar trebuia să analizez cu grijă fiecare prăjitură.

Un lucru e clar: Bucureștiul de Ciocolată mai câștigă un membru de onoare, primul din categoria online. Bioportal.ro este un magazin online cu produse eco și bio cu ajutorul căruia veți redescoperi gustul copilăriei în bucățele de prăjituri de casă, dar și produse din carne, brânzeturi, dulcețuri ales, fructe și legume, sucuri naturale…

Noi ne punem parafa “Delicios – verificat de Zazou.ro” pe Tăvălita cu nucă, Negresa Cornovac, Pricomigdale cremă, Ciocolata de casă cu nucă și stafide și, preferata noastră, Prăjitura Cornovac-Sumeghy. Le-am stropit pe toate cu suc de mere natural, adus tocmai de la Sighișoara.

PS: După cum am spus, au fost atât de bune încât e posibil să fi mâncat mai mult decât ar fi normal. Așadar, deși va fi greu să vă abțineți, Zazou.ro recomandă consumul responsabil, pentru a avea cât mai multe zile delicioase și nu doar una îndopată bine.

Galerie Foto:

Facebook   Twitter         RSS
Ionela Aman
Ionela Aman
17 September 2012


Comentarii Facebook


Cum ţi se pare?


       

Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /hermes/bosnaweb25a/b496/ipg.zazouro/zazou/wp-content/themes/zazouciocolata/comments.php on line 115